Syk!

Ble ikke noe blogging i går. Etter at jeg har flyttet ned til leiligheten rett ved stallen så har jeg ikke hatt internet. Men nå har jeg endelig fått ordnet det, så nå kan jeg prøve å blogge litt oftere igjen.

I går hadde vi fri frem til vi skulle til trampolinene. Så vi pakket sammmen noen ting å dro til en strand. Var så utrolig deilig å få slikke litt sol. Og enda mer moro å se at jeg har fått litt skille! Jeg er definitivt ikke av den typen som blir brun, men nå har jeg begynt å ta betakaroten for å forberede huden litt mer til å være i solen hele dagen. Og jeg mener å se at det hjelper! 

Jeg glemte selvfølgelig kameraet mitt i går, så ble ikke noen bilder fra stranden.

På kvelden dro jeg først med Fransisca til trampolinene, så ble jeg hentet av Rosa og var med henne på de andre trampolinene.

Jeg våknet opp grytidlig i dag morges, og har helt tydelig fått et virus som går rundt her nå. Så jeg kan ikke spise eller drikke noe annet enn epler og aquarius. Hurra for det..

I dag klarte Bonita å stikke av når jeg skulle sette henne inn i uteområdet, og for en fart det var på henne. Hun klarte å sette seg fast mellom et gjerde og veggen, men vi fikk henne ut til slutt... Så fikk vi stengt alle de stelte ponniene inne på inneområdet slik at vi kan sale på de etterpå. Joda, den halvparten av hestene brøyt seg ut og rullet seg så klart, så da måtte jobben gjøres på nytt..

Senere i dag skal jeg være med Christina og leie ut ponniene på et hotell, så det blir ingen trampoliner på meg i dag.

Jeg tenkte jeg skulle ta noen bilder av leiligheten meg og Fransisca bor i, så dere får sett det også !

Men nå må jeg prøve å hvile meg litt så kroppen blir litt bedre før jeg skal på jobb! 

Søte ponnien som ser ut som et muldyr! haha Tror den skal hete Pinoccio!

Vi snakkes!

-Victoria


Dato: 18.06.2012  Kl: 13:15  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
hits