Hei!

Så, som jeg skrev i innlegget mitt i går, så fortalte jeg at jeg var blitt syk. Jeg er heldigsvis mye bedre i dag, men er enda ikke i storform. Stod alikevell opp i dag og var ute på gårdsplassen kl kvart over 8. Det var overskyet i dag, så da hadde vi nok å gjøre. Er visst disse dagene vi har aller mest å gjøre. Så vi vasket, stelte og salte på rundt 20 ponnier, også stakk vi alle i hver våre retningen. Jeg dro med Christina og vi var innom 3 hoteller. På alle tre hotellene var det ganske masse å gjøre, og når solen tittet frem på det siste hotellet vi var på, så holdt jeg på å renne bort. 

Nå har jeg siesta og prøver så godt jeg kan å få ned litt mat i magen, men ikke veldig lett det akkurat nå. Men noe er ihvertfall bedre enn ingenting. 

Jeg er litt usikker på om jeg skal på trampolinene i dag, eller om jeg bare skal ta det helt med ro hjemme for å lade opp til resten av uka, i og med at jeg enda ikke er helt i form. 

Har ikke fått tatt noen bilder de siste dagene, men har filmet litt med mobilen min, så jeg skal smiske litt med Stine å høre om hun kan mekke sammen en video :) 

Så får jeg se om jeg tar turen ut etterpå å tar noen flere bilder, som jeg evnt. kan legge ut i et innlegg senere i dag!

Nå må jeg hoppe i dusjen og slappe av litt!Vi snakkes !

-Victoria


Dato: 19.06.2012  Kl: 17:12  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
hits