20.06.2012

Hei!

Okei, i går etter at jeg skrev innlegget på bloggen, så dro jeg til trampolinene. Ble bare værende der noen timer før jeg ble hentet igjen av Cristina. Følte meg helt elendig dårlig. Så av den grunn, har jeg ikke fått lov til å jobbe hele dagen i dag heller. MEN jeg jobbet endel på morgenen i dag. Salte opp to grupper med ponnier og dro med Cristina til to forskjellige hoteller!

Når jeg kom hjem i går, sluknet jeg med en gang, når jeg da våknet i dag morges hadde jeg sovet i utrolige 12 timer. Kan ikke skryte på meg at det var noe god søvn, for jeg våknet veldig mange ganger, og i tillegg til det, så hadde jeg noen helt syke feberdrømmer. 

Så nå sitter jeg nede i stua og krangler med internettet. Det er virkelig treigt i dag. Har spist et par kiwier på trass, fordi nettet går så sent, og sett litt på en av filmene jeg har lastet ned på dataen. Ble Harry Potter denne gangen.. 

Og se der ja, internettet lar meg ikke laste opp bilder på bloggen heller. Vell, da blir dette et bildeløst innlegg.

Men jeg har det kjempe bra! Og føler meg mye bedre enn det jeg har gjort de siste dagene, så jeg satser på at i morgen er jeg klar for full jobbdag igjen! Håper bare jeg får sove litt bedre i natt enn det jeg gjorde i går, så jeg får litt mer energi i kroppen. For tro meg, det tar virkelig på å jobbe fra kl 08.00 til 23-23.30 tiden omtrent hver dag. (Med varierende pause på dagen) 
Men jeg er så fornøyd med at jeg tok dette valget. Ikke har jeg bare fått venner for livet her nede, men jeg har fått oppleve noe jeg har drømt om i 14 år, nemlig jobbe her på akkurat denne gården!

Jeg oppfordrer alle sammen til å følge drømmene sine!

Vi Snakkes!

-Victoria! 


Dato: 20.06.2012  Kl: 19:07  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
hits