Nytt skille!

Ok, nå kan jeg skryte på meg enda et skille! SKOSKILLE! Hurra. For min del, så telles hvert skille. Nå begynner jeg endelig å få litt NORMAL farge. Har fått skille etter sandalene mine. Går rundt i slike sandaler, som går mellom tærne, om dere skjønner hva jeg mener? Går foresten mange av de her nede. Den ene blir ødelagt etter den andre. Om ikke hunden spiser de opp, så ødlegger hestene de. 
Skulle lagt ut bilde av det nye skillet mitt, men er det noe jeg ikke kommer til å legge ut bilde av her på bloggen, så er det føtter. Enkelt og greit.

Men jeg kan jo alltids legge ut bilde av en hesterumpe!

Om jeg ikke tar helt feil, er dette rumpa til Piolin. 

De siste dagene har jeg gjort som forige uke, og uken før det. Salt opp utallige ponnier, dratt til forskjellige hoteller og leid ut ponniene. 
Men jeg møter noen utfordringer, for eksemel, ta ut 4 hester på en gang fra hengeren. 4 x 4 = 16 bein som kan trøkke på mine føtter. Til nå har jeg bare blitt trøkket på av 1 ponni, og det var vell heidi som gjorde det. Den aller minste av alle vi har her. Flaks i ukflaksen!

Ok, på søndag var det som sagt fest. Vi feiren san Joan. Det var mange folk som kom, og jeg trillet ned til leiligheten etterpå. Jeg var stapp mett etter paellaen, men neida, desserten måtte jo også spises. ALLE 7! folk bare satt flere og flere talerkner med dessert foran meg, og krevde at jeg skulle spise alle. Jeg var sikker på at jeg skulle sprekke på et tidspunkt, men det gjorde jeg altså ikke, heldigsvis. 

Lørdag og Søndag skal jeg være alene igjen på jumpingen, og jeg gruer meg allerede. Som sagt tidligere, jeg er ikke helt komfortabel med å ha annsvaret for sikkerheten til barna som sendes opp i strikkene, selvom alt er helt sikkert, så syntes jeg likevell det er ubehagelig. men men.. 

I går så salte vi opp to av ettåringene for første gang. Åh det var så herlig. Galileo, den store som jeg liker så godt, var kjempe moro. Han var flink og gjorde ikke noe motsand i å bli salt opp, men var spratt rundt og virket svært så fornøyd, mens jeg ble dinglende etter.


 
Herligheten. Om jeg hadde hatt plass i kofferten, hadde jeg definitivt tatt den med meg hjem. Bølla! haha 

Ble et kort innlegg, for nå må jeg faktisk ha en siestalur. Jobbet utrolig mye i går, og er dødsliten i dag. Blir visst litt færre innlegg også, men skriver så fort jeg har energi og overskudd...

Men alt i alt går alt fortsatt helt supert her. Har blitt mye varmere i det siste, så vi holder på å renne bort alle sammen. Men da bare slenger vi oss litt oppi bassenget, sammen med de 5 fiskene som bor der..Håper alle har det helt supert !

Vi snakkes!

-Victoria


Dato: 27.06.2012  Kl: 13:56  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
hits