hei!

I skrivende stund sitter jeg på terrassen i huset til mor og ser utover Gilsvannet, temperaturen er heller litt kjølig, men det gjør ikke noe, for nå skal jeg ta til meg alt jeg kan av Norge, for i morgen tidlig, sitter jeg på flyet på vei ned til Mallorca igjen. 
Det har gått ett år siden sist jeg postet noe på bloggen. Jeg sluttet der nede i fjor, fordi det ble rett og slett for mye, og enda mer ble det når jeg kom hjem til Norge igjen. Jeg gikk rett og slett litt inn i en tung periode. Men nå er jeg ved fult mot og skal prøve på nytt her, slik at dere som har interesse for det kan lese hva jeg holder på med og slikt.  

I dag har jeg sagt hadet til både pappa, mamma og lillesusi, og det er like tungt hver gang. Det er like trist som det har vært alle de andre gangene jeg har reist. 
Så jeg spør meg selv, hvordan klarer jeg å reise ned nå, med kun billett en vei, når jeg akkurat har sett det kjæreste i livet mitt, lillesusi gråte og hikste, tryglende om at hun ikke vil at jeg skal reise.
Bare av å tenke tilbake på det nå, det såre annsiktet hennes, så får det meg til å skjære i hjertet, det gjør så vondt. Jeg repeterer, hvordan kan jeg klare å ta en slik avgjørelse?

Har du noen gang hatt den følelsen av at noe er riktig? At dette er slik det skal være? Akkurat slik har jeg det nå, jeg vet at dette er det jeg må gjøre. Jeg kan ikke sitte på sidelinjen å se for meg og å drømme om alle tingene jeg vil gjøre med livet mitt, jeg må faktisk realisere drømmene mine.
På den andre siden så er det jo ikke et farvell, det er jo slik som det alltid har vært når jeg har reist, et pågjensyn.

-Victoria


Dato: 14.07.2013  Kl: 21:33  Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
Hei på deg - ja nå venter jeg på en oppdatering

Skrevet av: Turid
15.07.2013 16:55

hits