hei!

I skrivende stund sitter jeg på terrassen i huset til mor og ser utover Gilsvannet, temperaturen er heller litt kjølig, men det gjør ikke noe, for nå skal jeg ta til meg alt jeg kan av Norge, for i morgen tidlig, sitter jeg på flyet på vei ned til Mallorca igjen. 
Det har gått ett år siden sist jeg postet noe på bloggen. Jeg sluttet der nede i fjor, fordi det ble rett og slett for mye, og enda mer ble det når jeg kom hjem til Norge igjen. Jeg gikk rett og slett litt inn i en tung periode. Men nå er jeg ved fult mot og skal prøve på nytt her, slik at dere som har interesse for det kan lese hva jeg holder på med og slikt.  

I dag har jeg sagt hadet til både pappa, mamma og lillesusi, og det er like tungt hver gang. Det er like trist som det har vært alle de andre gangene jeg har reist. 
Så jeg spør meg selv, hvordan klarer jeg å reise ned nå, med kun billett en vei, når jeg akkurat har sett det kjæreste i livet mitt, lillesusi gråte og hikste, tryglende om at hun ikke vil at jeg skal reise.
Bare av å tenke tilbake på det nå, det såre annsiktet hennes, så får det meg til å skjære i hjertet, det gjør så vondt. Jeg repeterer, hvordan kan jeg klare å ta en slik avgjørelse?

Har du noen gang hatt den følelsen av at noe er riktig? At dette er slik det skal være? Akkurat slik har jeg det nå, jeg vet at dette er det jeg må gjøre. Jeg kan ikke sitte på sidelinjen å se for meg og å drømme om alle tingene jeg vil gjøre med livet mitt, jeg må faktisk realisere drømmene mine.
På den andre siden så er det jo ikke et farvell, det er jo slik som det alltid har vært når jeg har reist, et pågjensyn.

-Victoria


Dato: 14.07.2013  Kl: 21:33  Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Salsmak i ræva!

Okei, jeg vet det har gått lang tid siden sist jeg blogget, og jeg vet at jeg sa at jeg skulle prøve å blogge en gang om dagen. Men altså, det var lenge før jeg visste hvor mye denne jobben virkelig tar på! Og ikke er det noe pluss heller at internettet nede i leiligheten ikke virker som jeg vil at det skal virke heller...

Så hva har skjedd den siste tiden..
joda, jeg har jobbet, jobbet, jobbet og jobbet. Har blitt sendt rundt til de forskjellige hotellene og slikt som vanlig, men med noen forandringer av og til. Jeg har jobbet mye alene på Tonga med trampolinene og har hatt det veldig greit med det. Har til og med fått faste kunder..

Jeg har også hatt noen fridager, hvor jeg har fartet rundt på sykkelen. Sykkelen og jeg er gode venner nå for å si det slik. Det hender også jeg sykler til jobb, når jeg føler for det :)

så ellers har jeg vært en dag på stranda. Er like sjarmerende hver gang å gå rundt i bikini med kritthvit mage og brune armer.... Men men, får håpe skillet gjevner seg ut litt når mor og lillesøss kommer ned. Har klart å lure til meg to fridager, så da skal jeg slenge meg langflat på stranda og ikke rikke en finger!

Ellers har vi hatt maurmasakre i leiligheten. De som kjenner meg, vet hvor HYSTERISK jeg er for maur... Så for min del har jeg slitt ræva av meg i et par uker nå for å bli kvitt alle maurene. Ender opp i store massemord av maurestier. (For ja de går rundt i stier, og er veldig mange!! ) 

Jeg har også funnet enda en bit av min savnede sko, jeg tok ikke bilde av den (Da det var viktigere ting å gjøre enn det) Men jeg lurer på hvor mange ganger jeg skal finne skorester her på gården.. hahah..

Jeg har også vært i Palma en tur, hvor jeg fikk kjøpt endel nytt tøy. Med MASSE farger! 

Nå har jeg ikke så mye mere å skrive faktisk, må snart hoppe i dusjen og gjøre meg klar før jeg skal på jobb. Også kom jeg jo selvfølgelig på nå at jeg må henge opp noe tøy.. hurra... 

oogså selvfølgelig, overskriften. På søndag som var, så var jeg på ridetur. (Og jeg kjenner det enda i kroppen) Vi dro på en fire timers lang ridetur på stranden. Og det var så fantastisk! 

vi snakkes! 

-Victoria. 
 


Dato: 17.07.2012  Kl: 16:27  Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Nytt skille!

Ok, nå kan jeg skryte på meg enda et skille! SKOSKILLE! Hurra. For min del, så telles hvert skille. Nå begynner jeg endelig å få litt NORMAL farge. Har fått skille etter sandalene mine. Går rundt i slike sandaler, som går mellom tærne, om dere skjønner hva jeg mener? Går foresten mange av de her nede. Den ene blir ødelagt etter den andre. Om ikke hunden spiser de opp, så ødlegger hestene de. 
Skulle lagt ut bilde av det nye skillet mitt, men er det noe jeg ikke kommer til å legge ut bilde av her på bloggen, så er det føtter. Enkelt og greit.

Men jeg kan jo alltids legge ut bilde av en hesterumpe!

Om jeg ikke tar helt feil, er dette rumpa til Piolin. 

De siste dagene har jeg gjort som forige uke, og uken før det. Salt opp utallige ponnier, dratt til forskjellige hoteller og leid ut ponniene. 
Men jeg møter noen utfordringer, for eksemel, ta ut 4 hester på en gang fra hengeren. 4 x 4 = 16 bein som kan trøkke på mine føtter. Til nå har jeg bare blitt trøkket på av 1 ponni, og det var vell heidi som gjorde det. Den aller minste av alle vi har her. Flaks i ukflaksen!

Ok, på søndag var det som sagt fest. Vi feiren san Joan. Det var mange folk som kom, og jeg trillet ned til leiligheten etterpå. Jeg var stapp mett etter paellaen, men neida, desserten måtte jo også spises. ALLE 7! folk bare satt flere og flere talerkner med dessert foran meg, og krevde at jeg skulle spise alle. Jeg var sikker på at jeg skulle sprekke på et tidspunkt, men det gjorde jeg altså ikke, heldigsvis. 

Lørdag og Søndag skal jeg være alene igjen på jumpingen, og jeg gruer meg allerede. Som sagt tidligere, jeg er ikke helt komfortabel med å ha annsvaret for sikkerheten til barna som sendes opp i strikkene, selvom alt er helt sikkert, så syntes jeg likevell det er ubehagelig. men men.. 

I går så salte vi opp to av ettåringene for første gang. Åh det var så herlig. Galileo, den store som jeg liker så godt, var kjempe moro. Han var flink og gjorde ikke noe motsand i å bli salt opp, men var spratt rundt og virket svært så fornøyd, mens jeg ble dinglende etter.


 
Herligheten. Om jeg hadde hatt plass i kofferten, hadde jeg definitivt tatt den med meg hjem. Bølla! haha 

Ble et kort innlegg, for nå må jeg faktisk ha en siestalur. Jobbet utrolig mye i går, og er dødsliten i dag. Blir visst litt færre innlegg også, men skriver så fort jeg har energi og overskudd...

Men alt i alt går alt fortsatt helt supert her. Har blitt mye varmere i det siste, så vi holder på å renne bort alle sammen. Men da bare slenger vi oss litt oppi bassenget, sammen med de 5 fiskene som bor der..Håper alle har det helt supert !

Vi snakkes!

-Victoria


Dato: 27.06.2012  Kl: 13:56  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Oppgitt!

Nå har jeg altså brukt tre dager på å skrive dette innlegget! Men internettet er så dårlig nede, så jeg har ikke fått lastet opp bildene. Så da har jeg heller ventet på med å legge ut et innlegg til jeg har hatt tid til å gå opp i hovedhuset og bruke internettet der. 

Jeg har ihvertfall fått tatt endel nye bilder som jeg kan bruke i innleggene!

På torsdag dro jeg sammen med Jose til to hoteller som ligger ganske langt borte fra Can Picafort. Det var kjempemoro! På det første hotellet var det 2 jenter, som var veldig redde for hester, og jeg blir så glad for å se at de klarte å overvinne frykten sin og ri. Helten denne dagen var Walker, som er en kjempelat ponni, med bare gode hensikter. Det finnes ikke vondt i den ponnien.

På kvelden var jeg med til Tonga, som er et annet sted hvor vi har trampoliner. Dette er hvor Jose jobber. Han lærte meg opp hvordan ting skulle gjøres der med både åpne og stenge. Det ble sent, fikk ikke lagt meg før i 2400 tiden. 

Så, til dere som kjenner meg, vet at jeg er ikke personen som blir brun, eller får skille på noen som helst måte, men nå dere, NÅ kan jeg skryte av at jeg endelig har fått skille. Klokkeskille av alle ting. Ikke at det er så mye å juble over, men for min del, er ethvert skille en seier!

 

I går stelte vi ponniene på morgenen som vanlig, så dro jeg med Cristina på to forskjellige hoteller og leide ut ponniene der. 
Når jeg kom hjem igjen, sovnet jeg på sofaen. Det er så utrolig deilig å sove litt på dagen når alt går i så fort tempo her. Det er mye jobbing, og lite pause. Men den tiden vi har av pause er gull verdt.

I går var jeg alene på trampolinene på Tonga. Jose kunne ikke jobbe, så derfor ble det mitt annsvar. Jeg var i utgangspunktet litt nervøs, for det er jo ikke bare bare å skulle sende barn høyt opp i lufta med strikk på trampoliner. Men alt gikk greit, og det var ingen ulykker. ...Heldigsvis.
Tideligere på dagen, så vannet vi trærne på jodene til de 4 store ponniene! Da gikk jeg kjørt litt traktor også! Hurra for det!
 

Alle de små trærne som stikker opp, skulle ha vann. Fantastisk varmt! haha

I dag er det fridag nermest. Vi har ikke hoteller i helgene, så vi har egentlig fri frem til vi skal til de forskjellige trampolinene. Men selvom det er fri, er det alltid ting som kan gjøres. Som for eksempel i dag, så høytyksspylte vi ned hele stallen. Vi ble ikke helt ferdige, så derfor skal jeg være alene på Tonga i dag mens Jose gjør ferdig stallen.

Nå har jeg endelig litt pause igjen, og jeg er ganske sikker på at når jeg er ferdig med å skrive her, så kommer jeg til å sove med en gang. Jeg skal bare kravle meg ned til leiligheten og rulle meg opp i sofaen!

Ja foresten, når hestene er salt opp, før de lastet opp i bilen, så har de et sted hvor de er trent opp til å tisse..

Tror det var på torsdag, når jeg skulle la hestene tisse, så kom jeg over noe. Nemlig, rester av skoen som den store sorte hunden Thais hadde spist opp.....Kjære sko, du har vært til mye nytte. Håper du klarte å gi ihvertfall litt av gleden du har gitt meg, til Thais, da du ble spist opp.....

Ellers er det ikke så altfor mye mer å fortelle. I morgen skal det holdes en fest i huset, for santo Joan. Så slik som jeg har forstått det kommer det mange folk i morgen, og det kommer til å være mye mat å spise. Spennende. Skal se om jeg får lurt meg unna litt for å skrive litt mere i bloggen og evnt. legge ut noen bilder.Inn der, som det er garasje, på siden er leiligheten som meg og fransisca for i. Kjempe praktisk!
Men nå skal jeg sove resten av tiden som er igjen av siestaen min!
Vi snakkes !

-Victoria! 


Dato: 23.06.2012  Kl: 16:39  Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

20.06.2012

Hei!

Okei, i går etter at jeg skrev innlegget på bloggen, så dro jeg til trampolinene. Ble bare værende der noen timer før jeg ble hentet igjen av Cristina. Følte meg helt elendig dårlig. Så av den grunn, har jeg ikke fått lov til å jobbe hele dagen i dag heller. MEN jeg jobbet endel på morgenen i dag. Salte opp to grupper med ponnier og dro med Cristina til to forskjellige hoteller!

Når jeg kom hjem i går, sluknet jeg med en gang, når jeg da våknet i dag morges hadde jeg sovet i utrolige 12 timer. Kan ikke skryte på meg at det var noe god søvn, for jeg våknet veldig mange ganger, og i tillegg til det, så hadde jeg noen helt syke feberdrømmer. 

Så nå sitter jeg nede i stua og krangler med internettet. Det er virkelig treigt i dag. Har spist et par kiwier på trass, fordi nettet går så sent, og sett litt på en av filmene jeg har lastet ned på dataen. Ble Harry Potter denne gangen.. 

Og se der ja, internettet lar meg ikke laste opp bilder på bloggen heller. Vell, da blir dette et bildeløst innlegg.

Men jeg har det kjempe bra! Og føler meg mye bedre enn det jeg har gjort de siste dagene, så jeg satser på at i morgen er jeg klar for full jobbdag igjen! Håper bare jeg får sove litt bedre i natt enn det jeg gjorde i går, så jeg får litt mer energi i kroppen. For tro meg, det tar virkelig på å jobbe fra kl 08.00 til 23-23.30 tiden omtrent hver dag. (Med varierende pause på dagen) 
Men jeg er så fornøyd med at jeg tok dette valget. Ikke har jeg bare fått venner for livet her nede, men jeg har fått oppleve noe jeg har drømt om i 14 år, nemlig jobbe her på akkurat denne gården!

Jeg oppfordrer alle sammen til å følge drømmene sine!

Vi Snakkes!

-Victoria! 


Dato: 20.06.2012  Kl: 19:07  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei!

Så, som jeg skrev i innlegget mitt i går, så fortalte jeg at jeg var blitt syk. Jeg er heldigsvis mye bedre i dag, men er enda ikke i storform. Stod alikevell opp i dag og var ute på gårdsplassen kl kvart over 8. Det var overskyet i dag, så da hadde vi nok å gjøre. Er visst disse dagene vi har aller mest å gjøre. Så vi vasket, stelte og salte på rundt 20 ponnier, også stakk vi alle i hver våre retningen. Jeg dro med Christina og vi var innom 3 hoteller. På alle tre hotellene var det ganske masse å gjøre, og når solen tittet frem på det siste hotellet vi var på, så holdt jeg på å renne bort. 

Nå har jeg siesta og prøver så godt jeg kan å få ned litt mat i magen, men ikke veldig lett det akkurat nå. Men noe er ihvertfall bedre enn ingenting. 

Jeg er litt usikker på om jeg skal på trampolinene i dag, eller om jeg bare skal ta det helt med ro hjemme for å lade opp til resten av uka, i og med at jeg enda ikke er helt i form. 

Har ikke fått tatt noen bilder de siste dagene, men har filmet litt med mobilen min, så jeg skal smiske litt med Stine å høre om hun kan mekke sammen en video :) 

Så får jeg se om jeg tar turen ut etterpå å tar noen flere bilder, som jeg evnt. kan legge ut i et innlegg senere i dag!

Nå må jeg hoppe i dusjen og slappe av litt!Vi snakkes !

-Victoria


Dato: 19.06.2012  Kl: 17:12  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Syk!

Ble ikke noe blogging i går. Etter at jeg har flyttet ned til leiligheten rett ved stallen så har jeg ikke hatt internet. Men nå har jeg endelig fått ordnet det, så nå kan jeg prøve å blogge litt oftere igjen.

I går hadde vi fri frem til vi skulle til trampolinene. Så vi pakket sammmen noen ting å dro til en strand. Var så utrolig deilig å få slikke litt sol. Og enda mer moro å se at jeg har fått litt skille! Jeg er definitivt ikke av den typen som blir brun, men nå har jeg begynt å ta betakaroten for å forberede huden litt mer til å være i solen hele dagen. Og jeg mener å se at det hjelper! 

Jeg glemte selvfølgelig kameraet mitt i går, så ble ikke noen bilder fra stranden.

På kvelden dro jeg først med Fransisca til trampolinene, så ble jeg hentet av Rosa og var med henne på de andre trampolinene.

Jeg våknet opp grytidlig i dag morges, og har helt tydelig fått et virus som går rundt her nå. Så jeg kan ikke spise eller drikke noe annet enn epler og aquarius. Hurra for det..

I dag klarte Bonita å stikke av når jeg skulle sette henne inn i uteområdet, og for en fart det var på henne. Hun klarte å sette seg fast mellom et gjerde og veggen, men vi fikk henne ut til slutt... Så fikk vi stengt alle de stelte ponniene inne på inneområdet slik at vi kan sale på de etterpå. Joda, den halvparten av hestene brøyt seg ut og rullet seg så klart, så da måtte jobben gjøres på nytt..

Senere i dag skal jeg være med Christina og leie ut ponniene på et hotell, så det blir ingen trampoliner på meg i dag.

Jeg tenkte jeg skulle ta noen bilder av leiligheten meg og Fransisca bor i, så dere får sett det også !

Men nå må jeg prøve å hvile meg litt så kroppen blir litt bedre før jeg skal på jobb! 

Søte ponnien som ser ut som et muldyr! haha Tror den skal hete Pinoccio!

Vi snakkes!

-Victoria


Dato: 18.06.2012  Kl: 13:15  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei igjen!

Tok meg fri fra bloggingen i går jeg. Hadde svært lite overskudd, så jeg la bloggen litt bort i går.

Ting har forandret seg litt her. I forgårs på kvelden pakket jeg sammen alle sakene mine og flyttet ned i leiligheten sammen med Fransisca! Hun er så utrolig herlig. Så vi koser oss masse og jobber bra som et team. 

I går så hadde vi bare ett hotell, så jeg og Christina dro dit å leide ut ponniene før vi dro hjem å spiste god mat! Jeg får så mye mat her nede, at jeg skjønner ikke hvordan alt får plass i magen min. Joan har en tendens til å fylle opp talerkenen min mer enn det jeg orker å spise. Og i tillegg til dette, om jeg snur meg bort fra talerkenen i 10 sekunder er jeg garantert at den har blitt fylt mere på.

Fransisca hadde fri i går, så hun dro for å treffe familien sin, og for å ordne litt ting i Palma. Jeg var igjen på gården og ordnet med hestene på morgenen, til hotellet på formidagen, spiste i 14 tiden og etter det hadde jeg en siesta. Cristina, joan Gabriel, en onkel av Cristina og jeg, vi dro til Palma senere på dagen! OG ENDELIG fant jeg en bikini som passet meg bra! Har letet i 1 år nå!

Fransisca kom hjem  på kvelden i går og stakars, hun var kjempe sliten.

I dag morges stod vi opp i 9 tiden. Det er ikke hoteller i helgene så dette er våre fridager! Vu har stelt litt med ponniene. 

Etterpå skal vi sette sal på 1åringene, som aldri har hatt sal på seg før, så det kan jo bli spennende. I går gikk jeg rundt å leide litt rundt på dem. Noen vanskeligere enn andre.

Nå skal vi spise litt igjen + at jeg akkurat satt en eplekake i ovnen!

så, vi snakkes!

-Victoria


Dato: 16.06.2012  Kl: 14:01  Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Dårlig dag.

Var vanskelig å komme seg opp i dag, og har generelt sett gått rundt og vært litt småtrist. 
Men og Jose dro til en by ca 50 minutter fra gården (husker ikke hva det heter) Og leide ut ponniene på to forskjellige hoteller. Og herligland hvor mange barn det var som skulle ri i dag! Vi kom til og med for sent til hotell nr. 2 fordi det var så mange barn som ville ri på det første hotellet. Altså, det ble mange runder på meg i løypa og barna var kjempe søte, så jeg fikk heldigsvis satt tankene mine over på noe annet. Hun ene het Sophie og var 6 år gammel og bablet i vei. Hun var bare så utrolig herlig!

Jeg regner med jeg skal til trampolinene i dag og være der til sent. Nå skal jeg slappe av. Kommer ikke til å komme med flere innlegg i morgen, men skal se om jeg får skrevet et par innlegg i morgen! 

Til da, Vi snakkes!

-Victoria

 


Dato: 14.06.2012  Kl: 14:41  Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Sliten!

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem. Tenkte jeg skulle skrive et raskt innlegg om den salaten jeg har snakket om. Men etter det MÅ jeg definitivt sove. Skal opp om 7 timer, og er generelt sett ganske sliten nå. Tempoet her er veldig høyt, men siestaen vi får i løpet av dagen, hjelper betydelig.

Kom noen norske folk innom for å hoppe på trampolinene i dag. Og det er like moro hver gang når jeg begynner å snakke norsk, de blir litt småforvirret! 

Okei, over til salaten!


Enkelt og greit.
Du blander i det du liker.
Jeg pleier å ha i forskjellige typer salater, mais, valnøtter, mosarellaost, løk og tomat. Men såklart man blander i de grønnsakene man liker best!
Så over til det viktigste...
Strø over litt salt, olivenolje og eple-edik! De tre sistnevnte gjør hele forskjellen! Heremin å godt det er! Jeg liker ikke tomater engang, men med denne blandingen spiser jeg det med glede!
Absolutt noe som burde prøves!
Så over til det aller viktigste, og Cristina sier at denne delen ikke skal undervurderes, men at jeg ikke skal spør henne om hvorfor (for hun vet det ikke selv hehe) men bland alt med hendene!
Vell, salaten er utrolig god!

Men nå skal jeg sove, er stuptrøtt!

Vi snakkes!

-Victoria.


Dato: 14.06.2012  Kl: 00:23  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Koma!

Jeg våknet opp litt senere enn det jeg har gjort de andre dagene i dag, kvart over 8 sånn ca. Men jeg skal love dere, å komme seg ut av senga i dag var helt grusomt! Tror jeg har vært i koma i natt eller noe, for har sovet så tungt.
Jeg kan tippe jeg har sett ut noe slik som dette...


 Men jeg kom meg ihvertfall opp til slutt!
Og når jeg endelig kom meg opp, fikk jeg meg jammen meg en stor overraskelse! har fått blåmerke på hoftebeinet så det holder! OG på magen! Er vell etter selen jeg hadde på meg i går på trampolina. Så da jublet jeg litt av glede....

Jeg kom meg ned i stallen og ble møtt av tre hunder på gårdsplassen. De var tre ganger så glade for å se meg, som jeg var for å se dem. Var sikker på at de skulle rive meg ned i bakken en stund..

...Synderen som spiste skoen min!

Jeg kom meg ned til stallen og fikk feid inneområdet litt.
Så tok jeg en tur der den ene gruppen med ponniene står. Der ble jeg omringet av 1åringene som alle ville leke, bite og bli kost med. 

Ellers så er det en av 1åringene som jeg har falt helt for, den er så fantasisk fin. Om jeg ikke har misforstått, så har den ikke fått navn enda. 

 
Denne beit meg foresten i leggen i går! 

Vi tok ut 7 hester i dag til hotellene!

Her står de klare til å bli vasket, og salt på!
Trives skikkelig godt med å sysle rundt og stelle med hestene! De blir litt misfornøyde når de spyles. Men må man dusje, så må man dusje! Vi kan jo ikke gå leie ut skitne ponnier!

 

 

Den lille brune ponnien heter Heidi. Jøssenavn hun er så liten og herlig! Den lille hvite på bildet er Rubi. Heidi rekker meg til ca midt på låret. Helt utrolig at det går ann å være så liten sier jeg bare! Hun er shetlandsblanding, men vi har en mistanke om at hun er litt dverg. For hun er ganske så liten selv til å være shetlandsponni!
De mellomstore ponniene har en tendes til å bruke heidi som hodestøtte! haha! 

Etter at alle hestene var stelt, dro vi til to hoteller!
Her kan de barna som vil melde seg på å få en ridetur. Disse hotell oppleggene er så greie syntes jeg, for det tar ikke så lang tid. Vi har et sted hvor vi leier ut ponnier på kvelder, her leier vi ut fortløpende som det kommer barn. Men på hotellene blir du ferdig med gruppene med barn etter rideturen. 


Her står ponniene klare til gruppen med barn som skal ri kommer! 

Nå har jeg min daglige siesta.
Senere, ca kl 1700 skal jeg ta turen med Fransesca å holde på med trampolinene  til ca i halv 12 tiden. Er så koselig, fordi det steder hvor vi står med trampolinene er det så mange kjentsfolk som vi kan stå å snakke med når det er tid til det.

Dette er noe jeg liker med kulturen her på Mallorca! Folk er så utrolig hyggelige, og jeg kan jo ikke annet enn å trives her!

Skal se om jeg kommer med en oppdatering senere i dag når jeg kommer hjem.
Fikk tatt noen bilder av salaten jeg har skrytt av tidligere her på bloggen. Så om alt går etter planen min, skal jeg legge ut oppskrift og slikt her senere i kveld!

Vi snakkes!

-Victoria.  


Dato: 13.06.2012  Kl: 14:34  Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

En rask oppdatering!

Åh, jeg syntes det er så koselig når det er så mange som gidder å ta turen innom å lese litt her på bloggen min! Det setter jeg virkelig pris på!

Jeg kom akkurat hjem, og har jobbet med trampolinene i mange timer! Så jeg er ganske så utslitt nå ja! Jeg jobbet sammen med fransesca! Hun er så utrolig hyggelig, så det gjør jobben med trampolinene mye gøyere! Fikk jo selvfølgelig hoppe litt selv for å prøve det ut, og jammen var det gøy også! (Har desverre ikke fått tatt noen bilder, men skal se om jeg kan få tatt med kameraet neste gang jeg jobber der.

I morgen er det opp halv 8, også utover dagen har vi tre hoteller som vi skal leie poniene ut til. Spennende, får jo sett så mye av Mallorca når alle jobbplassene ligger i forskjellige retninger!
Vet ikke helt med hvem og hvor jeg skal enda, men det får jeg vite i morgen.

Nå er det tid for å sove. Er stuptrøtt!
Vi snakkes!

-Victoria 


Dato: 13.06.2012  Kl: 00:16  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Pause!

Okei, sånn rutinemessig har jeg siesta midt på dagen de dagene det lar seg gjøre. Er litt godt å ta en pase for å lade opp bateriene til å jobbe videre. 
Stop opp i dag klokken halv 8 og var nede i stallen rett over 8. Der ble jeg først mått av Sisi, som var veldig glad for å se meg!

Så etter det ble jeg møtt av disse..


Men de var mer interessert i frokosten min, som da var et eple. Så jeg så meg bare nødt til å dele...

Så måtte jeg jo hilse på noen av de andre hestene... Spirit virket også glad når han så meg, men det var vell også fordi jeg hadde neven full av havre..


Så da fikk jeg et fornøyd smil av han! 

Etter å ha hilst litt rundt feide jeg inneområdet ei gang før ponniene ble satt inn, og vi tok ut ponniene som skulle brukes for dagen.
De ble dusjet, børstet og salt opp som vanlig. Cristina dro til en annen by med 8 av hestene og jeg dro sammen med Joan og 8 andre hester til en by som het noe med coma? 
Vi leide ut hestene på et hotell, hvor det var mange ivrige barn som ville leke cowboys og cowgirls. 
Vi kom oss hjem og fikk satt ut hestene igjen før vi tok oss en siesta.

Så det er det vi har gjort sålangt i dag. Hva jeg skal gjøre videre i dag, er jeg ikke helt sikker på. Men om jeg ikke er for sliten når dagen er over, så legger jeg vell ut enda et innlegg med hva resten av dagen har blitt brukt til.

Er foresten en stor sort hund her. Den spiste opp den ene skoen min i går, så er litt irritert på det. Men er vell min egen skyld som setter klikk klakkene ute. Den store sorte hunden (som jeg ikke husker hva heter) går egentlig fritt rundt på gården, men den har en tendens til å dukke opp inne i det andre hundeburet. Ingen av oss aner hvordan den kommer seg inn.. 

Nå skal jeg hive i meg litt mat, og ta en liten lur tenker jeg!

Vi snakkes!


 


Dato: 12.06.2012  Kl: 13:12  Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Dagens siste oppdatering!

Slik, da var enda en dag over. 
Jeg har hatt det så utrolig koselig i dag.
Første vi gjorde i dag morges var å levere Joan Gabriel i barnehagen. Så gikk turen videre til butikken, hvor vi fikk handlet inn litt mat. Og når vi snakker om mat. Jeg har falt helt pladask for salaten som de spiser her nede. Jeg pleier vanligsvis å mene at salater er veldig kjedelige. Oppskrift på denne åpenbaringen skal jeg legge ut om noen dager!

Vasket hestene (ble jo like blaut selv, så jeg kan vell si at det ble vasking av meg også!) har feid inneområdet til hestene to ganger, salt opp alle hestene, vært på et hotell i nærheten og leid rundt barn på ponniene. så leverte vi ponniene videre til der de står utover kvelden og blir leid ut, til de som vil ri. Så var jeg innom huset igjen, og fikk meg en etterlengtet dusj!

Hadde en time til med siesta hvor jeg fikk slappe av litt til etter at vi kom hjem fra hotellopplegget, og etter å ha satt klar 8 nye hester og feid inneområdet igjen. 

Jeg må bare understreke om hvor fint og ryddig det er her! Alt skal være i den skjønneste orden. Og ting blir ihvertfall veldig motiverende når ting er så fint. Hestene lever drømmelivet her. De får mosjon, godt med mat og blir tatt ordentlig godt vare på.


Noen av salene til ponniene og hestene som står her. Alt skal henge på sine plasser! 


Det er mange ponnier her, både store og små. Så må vi jo ikke glemme de søte føllene da. herligland, mer nyskjerrige skapninger skal man lete lenge etter.

Når det er tid for å sale på hestene, settes alle sammen inn, så er det bare om å gjøre å få tak i de hestene som skal brukes for dagen å få på dem hodelaget for å binde dem ute å sale videre på dem der. Men haleluja! å få tak i èn ponni blandt mange, er lettere sagt enn gjort. Ponnien Barbie var vell den som var vanskligst å få tak i. Hun blir enkelt og greit kalt Barbie fordi hun er en diva, og hun gjør egentlig litt slik hun vil. haha herlig!

Heidi er en annen ponni som er kjempe sjarmerende. Den er så liten at jeg kan nesten bruke den som fotskammel! haha, fantastisk er hun!

Fikk kose litt med Spirit også i dag når vi skulle hente inn to av de andre store hestene. Spirit ja, han har sikkert glemt at han prøvde å bukke meg av for noen år siden (jeg vant! haha)

Været i dag, var noe kaldt til morgenen, med mye vind, men det ble betraktelig varmere utover dagen. Jeg skal så absolutt ikke klage på været. Jeg kunne ikke hatt det bedre her jeg vandrer rundt i solen, og får holde på med ting jeg trives med!

Okei, det over skrev jeg i tidligere på dagen i dag. Kom akkurat hjem, fikk hivd i meg ei skive med brød og nå ligger jeg rett ut. Så nå skal jeg sove! Blir litt dårlig med bilder til hver ting jeg forteller om, i og med at det er en smule vanskelig å skulle jobbe å ta bilder samtidig. Men skal se om jeg fåt tatt noen flere bilder i morgen.
i 18 tiden dro vil til enda et hotell, hvor vi rigget opp ridebanen og leide ut hestene i 4 timer ca. Så var det bare å pakke sammen, lempe hestene opp i bilen, komme oss hjem og sale av hestene og slippe de ut til i morgen.
Alt i alt har det vært en veldig lærerik dag. Har blitt satt inn i mange av rutinene osv. Har vært mye sammen med Fransesca i dag. Hun bor i et av de andre byggene her. Vi kommer kjempe godt over ens, så det er jo bare helt supert å ha noen å lære av! 

 

 


Fantastiske dyr!

 Hasta luego!

-Victoria. 

 

 


Dato: 11.06.2012  Kl: 23:35  Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Siesta!

Nå har jeg en liten pause, så tenkte jeg kunne skrive litt kort om hva jeg har gjort sålangt i dag. 

Dagen begynte klokken 8. Gikk ned entur til stallen for å feie. Der finner jeg 5 luringer i matlageret. Og gjett om de fikk fart på seg når vi skulle få de inn i innheininga igjen!

her er tre av synderene! Vi fikk de ihvertfall inn til slutt.

 

Så var det videre å ta ut 15 ponnier, som alle skulle dusjes, vaskes, børstes og sales på. Det var vell ca i denne prossessen at jeg ble solbrent. heeeeheee  

Ellers, nå har jeg 15 minutter igjen av siestaen min, før det bærer videre. Er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre med en gang, men jeg skal ihvertfall til ett trampoline oppsettet deres og etterpå det holde på med hestene igjen.
Jeg kan heller  skrive litt mer i kveld, om jeg orker, og fortelle hva siste delen av dagen gikk ut på!
Vi snakkes!

-Victoria


Dato: 11.06.2012  Kl: 14:23  Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Hola !

Heihei!
Okei, tenkte jeg skulle skrive en blogg mens jeg er her på Mallorca, så venner og familie kan oppdatere seg litt på hva jeg holder på med. Og for all del, om noen andre skulle være interesserte, så er det bare å titte innom på innleggene jeg legger ut her.
Skal prøve å legge ut rundt ett innlegg daglig på kvelden, for det er da jeg har fri og tid.

Bloggen blir nok litt finere, i og med at jeg prøver å overtale Stine til å fikse den opp litt. hurra. 

Så for å forklare litt kort. Jeg er på Mallorca og skal jobbe her på en går frem til ca i begynnelsen av August. På gården her er det både sauer, hester, hunder gjess og tidenes katt.

Kom i går, og har fått et kjempe fint rom med fin terasse.
Reisen tok litt over tre timer, og med endel forsinkelser føltes det ut som jeg aldri skulle komme frem. Men det gjorde jeg såklart, og jeg ble møtt av Cristina og sønnen hennes på flyplassen. Kjempe hyggelig å være her igjen, i og med at jeg ikke har sett dem eller vært på Mallorca på nesten tre år. 
Jeg våknet opp relativt tidlig i dag, i 8 tiden. Søndager er fridag, så jeg har vært ved bassenget hele dagen hos en venn av familien.

Jeg bor i huset til Cristina og Joan og sønnen deres.  Gården består av flere bygg. Så det er relativt stort!

 stallen ! Søte pysen! 

 
Til nå, så storkoser jeg meg. Det er så vanvittig fint her, og en helt herlig temperatur. Jeg har jo selvfølgelig klart å blir LITT solbrent i dag, men slik er det bare :)

Kommer med en ny oppdatering i morgen!

Håper dere har det kjempefint i Norge. Jeg har det ihvertfall helt fantastisk her!

-Victoria


Dato: 10.06.2012  Kl: 20:10  Kategori: Hverdag Kommentarer: 5
hits